Monday, April 16, 2012

Buffet Dinner at Fuzion Sunway Hotel


nak share pasal makan2 buffet dinner kat Fuzion nih...
Fuzion nih kat hotel dalam sunway...

ade variety of foods dalam buffet dinner nih,
ade western + middle east + japanese + indian + chinese + malay cuisine...
banyak la pilihan..tinggal larat ke tak je nak makan makanan yang berlambak tuh =)

jom nengok2 dulu ape yang ade...

saye memang die hard fan makanan jepun, so wajibla intai yang nih dulu..
sushi + shashimi + fresh seafood pun ade...
p/s malam tuh sushi die x sedap sangat la..


ade malay food dan lauk2 yang agak boleh tahan sedap nye gak..

ade gak middle east punye makanan kat sini.. tapi yang paling sedap is kebab die..
memang tambah 2 kali hehe..

Chinese cuisine pun ade... yang paling special is mee tarik...
tarik mee kat situ ok... pastu die celur and tambah sup..
sedap!


skang nih tengah mode diet...so amik pun sikit2 aje (portion sikit version saye la kan)
tapi maybe banyak bagi orang kat luar tuh haha..



dah kenyang harusla makan dessert plak...
so far banyak jugak choices nye..

ade cakes, kuih muih, chocolate fondue, ice cream




ok memang dah kenyang tahap gaban dah sampai susah nak bangun....
naik 7 kg kot malam tuh haha...
so conclusion nye memang berbaloi2 la makan kat sini =)
recommended!








6 comments:

Tishya said...

jgn mkn raw food byk sgt izah skrang ni =)

ieza said...

huhu mase nih i xtau lagi sit, tu yg slumber makan aje... sobbsss sobsss good bye my beloved sushi (T-T)

ieza said...

huhu mase nih i xtau lagi sit, tu yg slumber makan aje... sobbsss sobsss good bye my beloved sushi (T-T)

CaDLyNN said...

wuuu..sume nampak sedap kecuali sushi sebab aku tak reti makan..haha

Faza said...

omg! i love sushi!!!!!

ieza said...

Mazlin- ko kne try skali pastu trus nak mkn 18 kali tau hehe
Faza- me tooooooo, i die hard fan sushi tau hihi