Monday, April 16, 2012

Shopping cute stuff kat lovely lace


Hari ni saye & hubby cuti....
So mase jalan2 tadi, kami singgah sat kat lovely lace...
Suke bau floral wangi kat kedai nih....
So singgah + shopping skit....
Banyak barang2 cute kat dalam nih.....


Saye beli this pewangi, memang sweet sangat bau die...semerbak wangi 1 rumah bile dah letak...saye amik fragrant tiger lily that been recommended by the sales girl...Harge die rm39.90 untuk botol besar... Ade smaller size which cost rm19.90




Lepas tu saye beli 2 pokok kecik yang kiut...bole letak atas shelf... Hehe pokok bentuk love lagi tau hihi...yang bulat tu cik hubby yang pilih...Harge pokok kiut nih rm9.90 satu



Yang ni pulak vase kecik dengan artificial flowers.. Nanti plan nak letak atas shelf kat bilik tidur...Hargenye rm15.90 satu..




Sukeeeee sebab wangi sangat bau dieee.....feel fresh aje :)
Really recommended!


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

CaDLyNN said...

amboi...bile nak ajak mai umah ko ni arie..nak tgk brg kiut-kiut tu..ahaha..mesti wangi kan?

ieza said...

hahaha off kos wangi aku dah sembur 1 umah dah haha..mai la datang shah alam singgah umah aku ;)