Monday, July 23, 2012

Rezeki bulan ramadhan :)

Wekend lepas kami balik umah my parents...
Ecehhh macam jauh la plak kan, padahal x sampai 5 minit pun drive dari umah saye hihi...

Mase nak balik smalam, ayah sruh amik kotak kat dapur...
Rupe2 nye nk bagi seprais eh hihi....



Tq ayah...sweet sangat :)
Semoge lepas nih kene rajin masak sikit eheks ~ azam dari zaman mesolitik dulu tapi habuk pun xbuat hahahaha

Selamat b'puase warge bloggers :)



- Posted using BlogPress from my iPad2

7 comments:

Mrs Najib said...

wah bestnye pasnie pasti rajin buat macam2..huhu

nadia said...

bestnyaaaaaaaaaa! :)
boleh buat kuih raya kan microwave oven ni? dekat pasaran berapa rm eh? nadia baru berangan2 nak beli ni. tapi belum survey harga. :))

ieza said...

wan- hehe azam jek lebih buatnye ntah bile la hihi...
nadia- aah boleh, sebab die microwave & oven skali... smoge rajin la tahun nih membuat kuih raye hihi... xsure price die bape sebab dpt free, tengok kat internet harge die rm500++ kat link nih
http://www.lazada.com.my/microwaves/panasonic/?gclid=CNex9NmGsbECFQrN3wodTS8ADg&wk_sn15=6209056916_23320374596&wk_snk15=Broad_6209056916_%2BPanasonic+%2Boven+%2Bprice

Reen Tart Nenas said...

membantu yuhhh especially bulan puasa nie :)

ieza said...

reen - memang amat membantu org2 yg malas mcm saye nih, kalo agak2 telambat bangun, panas kan jek lauk smalam hahaha :P

nadia said...

oyeeehhhhhhhhhhhhhhhh~
nadia ingatkan seribu lebih. boleh pegi beli jgk la. thank you sooooo much kak ieza! :)

ieza said...

your welcome nadia =)
selamat bershopping hehe