Saturday, August 4, 2012

Balik kampung oo ooo ooo balik kampung....

Hari ke 15 berpuase.....
Last week kami balik berpuase di kampung + pindahkan barang2 from rumah my parents kat shah alam to melake....
Alhamdulillah, renovation rumah kampung kat mlake dah pun siap...so raye ni no need to stay kat homestay lagi yeaaayyyy :)

Pindah rumah time bulan puase memang penat u ollsss...
Haus tekak, seb baikla time tu bendera jepun kua...
Setel jek terus larik nyoroks belakang peti ais minum air hahahaha
Oooppsss sori guys hehe



Lori 3 tan pun tak still muat pulak.....so kene plan next trip la kot...
Tapi after raye la, tobat tak larat time bulan puase...

But the best part is can gather ramai2 with my big family, memang meriah macam time raye la plak.... + celebrate skali my sister punye befday....
Happy sangat, can't wait for this raya!




But mase nak balik shah alam, our kete tak bole start plak....
So need to tow the subaru from mlake to shah alam...
Sobsssssss terbang 500 kat brother lori towing (T-T)
Have a good rest mr subaru hijau....
Hopefully cepat sembuh...kalo tak i merajuk beli kete baru nanti tau sobssss



- Posted using BlogPress from my iPad2

2 comments:

Reen Tart Nenas said...

my car hari tu pun broke down. suka nooo nak rusak time nak raya nie.

ieza said...

Hahaha same ke....mmg spoil mood raye tawwww hihi