Thursday, August 16, 2012

Berbuka puasa di ali cafe tiga rasa taipan usj

Weekend yang lepas kami berbuka puasa kat ali cafe tiga rasa taipan...
Ade ramadhan promotion RM69.90 set berbuka untuk 4 orang...
Dalam set tu ade ikan siakap tomyam, ayam berempah, sayur, telur dadar, nasi, kek hokkaido and air jus kurma....
Berbaloi2 kan? so wajibla pegi try...


Restoran ni senang aje nak cari...betul2 tepi jalan sebelah true fitness gym...
Ok let see the foods...
Disebabkan tamak, so kami add on lamb chop on our menu...
Hahaha sebab mule2 ingat tak cukup lauk...tu yang tambah...
But end up tak habis pun... Sebab kami kenyang yang amat...
The lamb chop memang sedap...



Yang best kat sini, nasi they letak dalam bekas kayu... Macam kat jepun u ollsss..
Air jus kurma die pun sedap...


Kitorang add on cucur ubi kayu + prawn dumpling... Cekodok tu memang sedap...
Then dalam set berbuka tadi ade hokkaido cake...this one memang sedap ok!
Lembut and ade filling kat dalam cake..


For the main menu berbuka, ade ikan siakap tomyam + ayam goreng berempah + sayur + telur dadar...


Nak tepek lagi gambo hokkaido cake yang sedap nih..
Tempting....



Last but not least, tukang makan yang sangat berpuas hati makan kat sini eheks..
The restaurant owner was very friendly ok siap bagi voucher discount kat kami...
Hihi orait...kenyang perut suke hati, jomsss semayang tarawikh....
3 star out of 5!



Ni address restoran and contact number...
P/s sile buat reservation awal2 eh sebab selalu fully booked jek tempat nih...

No. 8, Jalan USJ 10/1 H,
Subang Business Centre,
47620 Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-8011 9412
info@alicafetigarasa.com.my

Link website Ali cafe tiga rasa


- Posted using BlogPress from my iPad2

2 comments:

Tishya said...

kite pon pegi arituh dgn femli. mmg kek dia sedappp

ieza said...

Sedap kannnnn sit...bole repeat lg pasni