Monday, August 13, 2012

Shopping raye

Ladies = suke shopping....
Betul kannnn? Hehehe...

Tahun nih raye simple2 aje...
But having so much fun shopping2 ngan family...
1 shah alam kami round...kunon nak survey2 la kan...sampai letih lutut aduii
Kompleks pkns + sacc + plaza alam sentral + plaza masalam + shoplots seksyen 7




Pastu last weekend shopping tudung pulak kat seksyen 7 shah alam...
Senang jek nak cari...location dekat aje dengan uitm shah alam or jakel..
Kat sini melambak kedai tudung...

Firstly singgah kat Sugarscarf
Suke sangat shawl2 kat sini... cute2 + sweet2....
Material kain pun best snang nak pakai..
Patutla pemes...


Grab this one..hehe kiut nyeeeeee ~ prasan mude lagi kot eh?



Then singgah Radiusite
Cantik2 tudung manik2 kat sane... But for me, just a simple shawl will do...


Walaupun dah bankrap tapi suke hati...
Adik2 n family pun happy...
Dulu selalu pau mak+ayah bile time shopping raye,kunon nak yang cantik2 aje...
Bile dah keje baru la tau banyaknye la kan nak pakai duit time raye...
Thanks mak+ayah....Sedih la pulok...




- Posted using BlogPress from my iPad2

3 comments:

CaDLyNN said...

banyak kan gune duit..
huhu..dulu pandai mintak jek..

ieza said...

Hahaha tula pasal seb baik aku bukan gile glemer dulu, kalo x konfem tiap2 taun bankrap bapak aku haha

AnneRaini said...

tak pernah lg beli tudung harga lebih RM50..pakai tudung pasar malam jek..hehe