Saturday, September 22, 2012

Black masker from daiso

Mase pegi kedai daiso saye terjumpe this black masker...
Fyi, barang2 kat daiso semuanye RM5 aje...
So grab this one and try with hubby kat rumah...

Then we found out this mask memang superb best...
Sapu kat muke ratakan kat T-zone...(saye letak tebal skit)
Lepastu tunggu la sampai kering...
Lepas dah kering, kopek mask dari tepi, lagi efisyen kalau tarik laju2 sebab nanti all the white/blackheads melekat and tertarik skali (ala2 mcm tarik wax tu)

Bile tengok balik kat mask tu lepas dah tarik, punyela banyak whiteheads mlekat huhu...sronok ok!

So cepatttt carik kat daiso ok! Murah + berbaloi2 :)
P/s : sumpah tak paham sbijik pun bahse jepun yang depa tulis kat mask tuh haha



Yeeeehaaaaa mask rider version pompuan in town haha.....




- Posted using BlogPress from my iPad2

4 comments:

Tishya said...

nk tgk yg bukti whitehead kt mask tu! hehe

CaDLyNN said...

aku slalu gak pi daiso..ok2 nnti aku beli...ekekeke

ieza said...

Tisha- xyahlaaaa kg u xslera nk mkn sminggu haha...
Mazlyn- haaaa beli cpt hihi

lala yusof said...

mcm berkesan je