Sunday, November 18, 2012

Jom shopping! More new items at Barang murah UK

Jom shopping! More new items kat barang murah UK

Morning peeps...

Ade banyak lagi new stuff yang barang murah UK offer...
Jom tengok ape yang baru...
Happy shopping dear :)

P/s yang ni kontena barang2 untuk trip 17, yang akan sampai ke malaysia on februari 2013.
If ade yang interested just email me k :)


1)140-gordon-ramsay-cooks-3-in1-hand-blender
RM188 (deposit RM55, balance RM133 - 2X installment untill barang sampai)




700 watt power output with 5 speeds plus turbo
Mini chopping bowl, balloon whisk and 500ml measuring cup
Stainless steel blending stem with anti splash guard
Rubberised handle
Dimensions (W x D x H): 56 x 56 x 37.3 centimetres, weight:1.5 kgs,


2) Living 10 Piece Bakeware Set - teflon non stick coated bakeware set
RM115 (deposit RM35, balance RM70 - 2X installment untill barang sampai)


Lepas ni konfemmmm lagi sronoks nak baking2 kat dapo hihi....
Mcm2 ada sangat puas hati...
If nak tengok barang2 yang lain, bole la singgah ke facebook kami ;

com/shepotterBMUK?ref=ts&fref=t

Happy shopping dear :)









4 comments:

Reen Tart Nenas said...

omaicattt.pls stop sharing ehehe rasa nak beli semua hokeee hand blander mmg amat best nie :)

ieza said...

Hahahaha i yang iklan nih pun dah terjebak shopping ok hahaha

Reen Tart Nenas said...

ieza, dah terjebak beli satu. lepas tu cuba2 utk xtgk ape die update pasal nape ntah rasa nak beli semuaaaa

misa-misa said...

Hi,

Kalau nak beli barang2 dari UK, sini pun ada gak :D
Boleh check2 sini.

https://www.facebook.com/UKShoppingHub