Friday, December 28, 2012

Emotional.......




Petang tadi pesan kat incik hubby,
Nanti lepas balik keje singgah pasar malam sat, suruh die belikan APAM BALIK...
Dari semalam asik terbayang apam balik yang panas2 tu + kacang + jagung manis tu...
ya Allah mleleh air liur terbayang2.....

But end up pukul 7pm tadi incik hubby call, apam balik dah abis la yang.....
Tibe2 terus mak sentap....
Air mate bjurai2 turun.... Eh? Sentappppp ape kesssss
Bole pulak air mate meleleh x mo brenti....
Ya Allah pe kene sensitip sangat nih?

Then, Terus masuk toilet gi mandi...
Lepas tu gelak sorang2 ape kne ntah tibe2 mak sentap
Hahaha padan muke malu sendiri...

Oh apam balik....
Esok pagi2 nak pi pasar tani carik apam balik! Wish me luck hehe...




10 comments:

cha said...

haha psl apam balik pn sentap kn tp i kdg psl benda kecik pn boleh sentap haha

eh nnti suruhla husband u dtg studio i. studio kt depan jpj padang jawa. seksyen 16 area puspakom. atas speedmart. skrg promo rm30 sejam. nanti u ikutlah bole borak2 hehe

ieza said...

Oooo area pdg jawa ke....ingat kan kat sek 16 kedai yang baru2 tuh... Hehe failed skit map shah alam haha...
Uih rm30 jek, murah tuh nanti bole rekmen geng hubby...insyaAllah kalo boring2 nanti i follow diorg skalik hihi

cha said...

ni kt bangunan baru jugak nama bangunan ni alam avenue tp dkt sgtla dgn jakel wong solo sume tu u. kira ni pintu belakang uitm shah alam. nanti kalau nak booking boleh call no ni 012-6443479 (motion city studio) :p

Linda Yusoff said...

Baby nak apam balik ye.. ;)

juelee said...

Heheh mengidam la tu, aku dlu nk mkn tepayaki kat opis, xde org nk teman.. nages mcm nk gile haha bila pk bk kelakarnye

ieza said...

Nanti i bgtau hubby sementara ade promo nih hihi

ieza said...

Huhu mummy die pun agak buruk lantak jugak sbenonye wahaha

ieza said...

Haha sentap kan? Adeiiii haiii btul2 pastu gelak balik hahaha mmg sentappppp....

FARHANA said...

pembawakan budak le tu..hihihihi..kelakar kan bila ingat balik?dlm hati.."itu pun nak nangis"..tapi pregnant mom je yg faham perasaan itu kan?

:: zahra :: said...

mmg jd super sensitif.
kdg2 hubby cm xdgr kita tgh ckp sb dok concentrate kat bola pn bleh jd sebab nak nagis.tsskk tssk..

rasa tak disayangi.

hhehehhe