Monday, December 31, 2012

Happy new year 2013 :)


First entry on 2013...
Alhamdulillah, masih dipanjangkan umur....
Banyak kenangan pahit + manis sepanjang 2012

Azam? Penat dah berazam tapi selalu ke laut aje hehe...
So no more azam2 panjang berjela2....

Hopefully 2013 will bring more happiness and joyful to us, insyaAllah
Really excited to enter this 2013 :)

Ya Allah, kau jadikan lah kami insan2 yang tergolong dalam umat mu yang terpelihara akidah, diperkuatkan iman agar sentiasa berada di jalan mu yang benar dan sentiasa bersyukur, aminnnnnnnn......

Selamat tahun baru 2013 warga blogger +Ttcians + readers :)

Friday, December 28, 2012

Emotional.......




Petang tadi pesan kat incik hubby,
Nanti lepas balik keje singgah pasar malam sat, suruh die belikan APAM BALIK...
Dari semalam asik terbayang apam balik yang panas2 tu + kacang + jagung manis tu...
ya Allah mleleh air liur terbayang2.....

But end up pukul 7pm tadi incik hubby call, apam balik dah abis la yang.....
Tibe2 terus mak sentap....
Air mate bjurai2 turun.... Eh? Sentappppp ape kesssss
Bole pulak air mate meleleh x mo brenti....
Ya Allah pe kene sensitip sangat nih?

Then, Terus masuk toilet gi mandi...
Lepas tu gelak sorang2 ape kne ntah tibe2 mak sentap
Hahaha padan muke malu sendiri...

Oh apam balik....
Esok pagi2 nak pi pasar tani carik apam balik! Wish me luck hehe...




Wednesday, December 19, 2012

Azam baru mummy...

Just come back from clinic....
I'm not feeling well since yesterday...
Patutla.....it's urine infection...
Result = tons of med from doc
So starting from today, drink at least 4litre of water ~ everyday!
Mummy promise!
I'll make sure toilet gonna be my bff after this hehe....