Wednesday, January 9, 2013

Burn my flight ticket to bali (T-T)

10 jan 2013....
Supposedly pagi ni me + hubby + friends going to BALI....
Beli ticket last year, kunon pakat2 nak enjoy sakan with the 2 other family kat BALI...

Tula padahnye kalo beli tiket promo air asia awal2...we doesn't know what will happen later kan? Hehe
P/s patutla ko untung banyak tiap2 taun eh air asia!

Huwaaaaa tapi mak sentap la jugak, kalo domestic flight dalam malaysia jek x pe la lagi kan....
Xpela, i'll do anything for u dear baby...
Janji baby membesar sihat ok!
Be good in my tummy k sayang :)

Sobssssssssss (T-T)
Bulan 4 ni ticket pi bandung plak, gatai gak tangan pi beli taun lepas.....
Will see later camne..... sobssssss balik huuuuuu

9 comments:

ily♥ said...

nape burn iezah? bape bulan preggy dah?

masa preggy yg 2nd ni, aku byk kali gak naik flight..tapi aku brani naik pun bila dah masuk 4 bln..last naik flight masa 27 weeks..
.masa faheem dulu pernah naik flight masa 12weeks preggy sebab keje. doc bagi ubat kuatkan rahim sbb risau jd pape..

anyhow, take care mommy2be..

cha said...

alaa sygnya. bali tu dhla susah nk dpt murah kan huhu. kalau pregnant tak boleh naik flight ke u? never know about that. huhu takpe mane tau rezeki u dpt pg tempat lg best kan :D

ieza said...

Dh 3 bln dah, memang early preggy bole naik flight ill, just aku kan baru lps mc last year..so better be safe la kot... Xpela next time la kot travel hehe

ieza said...

Hehe preggy bole je naik flight only after 7 months jek xleh..... Supoosedly bole jek nak naik, just before nih i dah ade kec mc, so better be safe i xtravel jauh2 la kot...xpela tulaaa maybe baby bg hint suh travel next time bwk die skali la kot hehehe

CaDLyNN said...

mummy sabaq na...nnti p travel dgn baby sekali..ehehehe

Mrs Mikko said...

xpa xpaaa..kot2 nnt rezeki baby laaagi.
haaaaaa, bawa dia skali..
lagi best gitu..
hihih..

Linda Yusoff said...

aaa sayangnya tix tu. takpe.. baby lgi penting.

RedRose said...

oh no! bali tuuuu.... ~pitam!
I dulu naik flight masa a month plus of pregnancy. tapi masa tu xtau pun dah berisi. lucky xde apa2. ye lah with all da pressure up there kan.
but if you have a late pregnancy...better tak payahla. tiket bila2 masa boleh beli, yg dlm perut tu lebih berharga...ye tak? good luck with your pregnancy sis.

FARHANA said...

harizah...klinik hajar dekat je ngan proton..sek26 xsilap..dekat ngan kilang sharp..situ ada deret kedai..area2 tu je