Thursday, January 3, 2013

Happy befday incik hubby :)




2 jan lepas celebrate befday incik hubby...
But this time xde la beria sangat celebrate, hadiah pun x beli2 lagi hihi...
Sorila incik hubby, nanti la belated eh ~ bini die tengah syndrom malas tahap cleopatra ni haha


Macam biasela, aktiviti tahunan celebrate kat rakuzen empire jek ~ pebret cik hubby
To incik hubby, hepi befday bcuk!
Tq so much jadik bibik i slame 3 bulan nih, and semoge bertambah rajin lagi another 7 months eh hihi.... Love u bcuk hehe



4 comments:

Muhammad Aiman said...

salam kak ieza, sori sngt2 sbb soalan ni tkde kaitan ngan tajuk. hu2

saya plan nk ke semporna+pulau mabul. since sy student jd mmg nk travel semurah yg mungkin. he2
kalau sy tak amek ajen trus cari accommodation kt pulau mabul bleh ke?
pastu dr airport tawau nk ke semporna paling murah naik ape n bpe rm?

thanks

Muhammad Aiman said...

salam

nk tnye, kalau nk ke semporna tp tk amek ajen, chance tok dptkn penginapan msih ade tk?
saya plan nk stay kt mabul, bape rate accomo pling murah kt mabul?
tambang bot ke mabul bpe rm n dari airport ke mabul bpe rm?

sori out of topic n really appreciate for applying. thanks

ieza said...

Wslm aiman,

Saye ade post entry pasal trip saye ke mabul Tapi saye x boleh nak paste link die kat komen nih sebab tengah pkai ipad, kalo laptop ok skit.
Kalo awak nak refer, pegi kat link kat belah kanan blog saye cari post entry label - of pulau mabul sipadan.
Saye ade explain details camne sayelan my trip kat sane and ade info2 pasal mabul and semporna kat situ. Ade 4 entry pasal trip tu...

So far yg paling murah saye rase better awak amik pakej sebab skali dengan charter service return transport from tawau airport to semporna + bot dari semporna ke mabul + makan + tempat tinggal + snorkling session + snorkling gear. Semua sekali dalam rm400++. tapi kalo nak lagi imurah, awak boleh jimat Charter service dari airport tawau ke semporna -rm100. Sebab skang ni dah ade bus express dari airport tawau ke semporna yg lagi murah. Awak bole refer kat entry saye tu banyak info yg saye dah tulis. Saye recommend awak duduk kat scuba jeff sebab die antara pakej yg paling mura kat sana + owner nye muslim. Ade surau skali kat situ... Hope this can help u :) if anything just email me k :)

ieza said...

Saye rase better awak cari accomodation terus sebab kat sane tempat tinggal limited, so memang kene book awal2, lagi2 kalo nak yg murah, so better survey and pkan earlier. Bukan amik ejen, just terus survey accomodation yg ade pakej terus, sebab lagi murah sp xpayah pkai ejen. Just refer to my komen below eh. Hope this can help u dear :)