Sunday, March 24, 2013

Belated bfday by hubby

Disebabkan cik hubby x ade last week during my befday, so this wekend wajibla die claim balik kannn....
Sape suruh tinggal bini sensorang time besday...
Sedih tauuu mak :p

So semalam kuar deting with cik hubby...
Disebakan result gula dah turun dengan cemerlang terbilang nye dari minggu lepas, so semalam is my 'cheat day' la kunonn...
Yela sminggu kot tahan nafsu naga makan mak hokeyyy hehe...

So just celebrate kat rakuzen jek macam biase...




Cik hubby amik tempura + sushi...
Saye plak amik udon + fried soft shell crab
Telan air liur jela tengok cik hubby makan sushi (T- T)
But the soft shell crab tumemang sodap lagi2 bile makan panas2 gitu...



Then dessert plak...


Kenal x pekebende nye nih?
Ni namenye maruku pagoda...
Wuihhhh sdap menggoda ok smpai mak duk mengunyah non stop x boleh berenti dari tadi haha...
Yg ni x ade jual kat rakuzen ye harap maklum..
Yang ni mak tapau kat stall uncle india yg jual wadei + maruku kat tesco shah alam..
Wadei die plak kalo makan panas2 memang dah lupe terus kewujudan laki kat sebelah haha..
Sumpah sedap....nom nomm nomss masih lagi mengunyah maruku ni hahahaha

Okla tu aje story besday celebration untuk tahun 2013 nih ~ penghujung sweet 20
Next year 30?? Ohhhhhhhh rase sgt TUA (T-T)
Sekian...


- Posted using BlogPress from my iPad2

Location:Rakuzen, empire subang

5 comments:

cha said...

aaaaaa nampak sedap tapi i takut sgt tekak i tak boleh terima japanese food u. the only japanese food yg i boleh makan teppanyaki je

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

juelee said...

happy beday izzah.. enjoy makan eh? eee jeles.. aku lak tgh uwek uwek... apa pun tak boleh makan....

CaDLyNN said...

arie...takyah la mention 30 tu..ekekeke

cha said...

lama tak update u.