Saturday, March 9, 2013

Sushi & japanese food craving

Lately tekak asik nak sushi aje...
Sminggu kadang2 sampai 2 kali heret cik hubby pi makan sushi haha...
Tapi memang tiap2 minggu makan sushi aje kejenye...
Agak2 nanti boley dapat baby muke ala2 jepun x?
Wahahaha rase nak lempang jek kan? Mak bapak muke mlayu pekat ade hati plak kannnnn :p

Tapi just boleh makan yang dah dimasak jela, yang mentah2 tu memang x berani nak usik sebab x baik untuk pregnant mummies.... So telan air liur jela eh

Yang paling wajib makan ~ piri piri (fried salmon skin)...
Skali makan konfem 2 pinggan, nasib baik kolestrol x same mcm kulit ayam kann..




And the others...













- Posted using BlogPress from my iPad2

5 comments:

cha said...

i tak tau knp tekak i tak boleh terima sushi you. huwaaa tp i kdg terliur tgk org pos tp bila i mkn yekss cannot go T_T

Ezie Selaut Kasih said...

Wa bestnyer, selalunyer apa yg kita idam tu akan jangkit kat anak..jenuh la nanti melayan kalau ank punyer favourite makanan jepun, btw kat ne ni

Reen Tart Nenas said...

ala best nyer. ni sizuka ke nobita yg ngidam ni mommy? :) take care babe.

Reen Tart Nenas said...

ieza, nak email boleh? nak tanya psl ttc experience, gynea etc la kalau x keberatan :)

ieza said...

Cha - hihi sdap tauuuuu rugi xmkn hahahaha....
Kak zie - hihi xpe kalo jangkit kat anak sbb mak bapaknye memang kaki mkn jepun, pebret sgt hihi
Reen - hahaha yg tu xkonfem lg, suspennnnn hehe...
Reen, i dah emel u dah tadi. Nnt u tnyela pape :)