Sunday, April 21, 2013

#2 shopping baby stuff


Another entry pasal shopping lagi....
Biasela pompuan kalo bab shopping lajuuu jek kannnn hehe...



This wekend ade Fab baby bazaar kat SACC shah alam
So sajela singgah survey2..
But booth xde la banyak sangat + price pun xde la murah2 sangat..
Murah lagi shopping online..

Hasil tangkapan harini...
Beli barut baby (RM5) + bedung zip (RM40)


Then survey2 skali rompers2 baby but still mahal..
beli online lagi murah rupenye...
Pastu beli skali tungku for mummy, version orang pmalas punye hehe~ pkai letrik aje
Murah jek RM15

Beli jugak minyak telon baby sebab terpengaruh dengan akak tu promote...
Minyak telon nih bukan stakat untuk elak kembung perut, tapi boleh prevent nyamuk jugak sebab ade minyak serai - RM8


Pastu ajak cik hubby pi tesco jap carik storage box...
Sebab nak simpan barang2 baby dalam tu dari berabuk nanti..
Just beli toyogo box yang ade roda kat bawah - murah jek pun RM39.90
senang nanti mummy pmalas nih nak tolak2 box :p
Tadaaaaa dah sumbat sume baby stuff dalam nih...


- Posted using BlogPress from my iPad2

8 comments:

CaDLyNN said...

arieeeeee
bile due?
sure excited kan....

JayFarhana said...

fab baby bazar!?? why i dont knowww :(( huwaaaa...!! dah la dekat dgn rumah.iskk iskk :P

Siesta Shoppe said...

salam. jemput tengok blog saya ada half moon sakura shawl, kain cotton vietnam dan ada juga custom made hard cover guestbook. harga murah-murah.. tq :)

http://siestashoppe.blogspot.com

FB : Siesta Shoppe

emel siestashoppe@gmail.com or whatsapp 019 314 0812 for more details

Fizah said...

wahh..best blog ni..preparation for bersalin is heaven kan? =)

ieza said...

mazlyn - insyaAllah due bln 7 nih..hehe doakan aku n baby tau hehe

jay- la u xtau ke jay? i pun tau sebab bace fb my friend.. dahla dekat umah jek so wajibla singgah.. tapi booths x banyak sgt pun jay

Fizah - hi Fizah, tula sronok kan shopping mak die plak yg over kan hihi.. btw i dah follow blog u hihi

cha said...

eh tungku tu u beli rm15 je? murahnya kat mane u beli? mak mertua i beli mahal kot tak taula kene tipu ke apa.

ieza said...

Aah cha mura jek, i beli mase kat baby bazaar aritu kat shah alam.. Mybe diskaun sbb ade expo kot

cha said...

alaa kalau ada lagi nak kirm pleaseee T_T