Monday, May 13, 2013

#3 shopping baby stuff at baby expo mid valley

Entry pasal shopping memang lajuuuuu jek jari jemari ni kannnn haha....
Padahal dah brabad x hupdet blog...
Memang lately malas tahap dewa2 la skang huuu

Smalam saye & hubby ke baby expo kat mid valley...
Last baby expo sbelum bsalin... So wajib la pegi kannnn...

But this time memang ramainye la umat yang datang..
Panjang ya rabbi line bratur nak register & free gift...
So memang harus la skip, x kuase mak buyong nak bratur lame2...



Plan nak cari bedding set & playpen..
Manela tau dapat offer yg best2 ke, tapi end up x de ape sangat yang mnarik, nak beli tilam baby pun banyak yang dah out of stock...
Maybe sebab kami pegi hari ahad kot..





Price pun bole tahan mura... Sempatla grab sbijik bantal nursing pillow RM59 hinggit jek, berbaloi2 kot mura...


Then terpengaruh plak pi beli pampers newborn murah...
Ramai suggest beli kat whoopie tapi disebabkan line depa yang amat panjang, so try jela yang ini..


Then survey2 barut & bedung baby...
Banyak booth yang jual but terbekenan kat booth nih plak, so bjaye menyambar 5 helai barut with total price RM30...ok la kot harge die


Then lastly sempatla survey2 baju2 baby and other stuff yang bole ditambah2 hehe





But this time x shopping sangat pun sebab cik hubby rimas ramai sangat la umat manusia bersesak2 dalam tuh ~ eh jap sape yang preknen ni? Over kannn laki i hehe :p

Ok lastly hasil tangkapan kami smalam...


Baby suke?? Mummy lagi double sukeeeee bab shopping2 nih... kunon prasan macam ade duit bekepuk2 dalam wallet kann haha 😜

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

cha said...

mesti ramang mata u kan haha. best best :D

juelee said...

amboi banyak borong izzah.. aku x dpt p kali ni, adlee operation maka aku pun jadi nurse la kan hahah hujung bulan ni kat pwtc.. hehe harus terjah ni

ieza said...

Cha- memang rambang tapi ramai org ya rabbi ish2 mcm nak gi perang hahaha

Jue- uiks? Ade lg expo ke? Tatau pungggg wajib terkah ni... Alu ingat ni plg last

CaDLyNN said...

arie...ko due bile ni??
sempat tak p kenduri aku...haha

ieza said...

Aku due insyaAllah bulan july ni, ko nye date kawen bile?

Mrs Najib said...

baby boy ek ada geng nanti..huhu btw u bersalin demc ke..

ieza said...

Hihi insyaAllah baby boy, hehe bole geng ngan twin nanti :) aah insyaAllah kat demc jek kot

PinKy MoMMa said...

memang ramai dear..sbb tu akak pergi 1st day..pagi pagi dah ada kat sana hehe

ari 1st ok lagi boleh amik apa yg nak..siap boleh tawaf 3 kali setiap hall hahaha..hover tau

entry di sini..

http://www.pinkymomma.com/2013/05/expo-baby-mid-valley-hasil-rembatan-yg.html