Wednesday, May 22, 2013

Shopping wedding door gift for kids @ kedai borong Fantasy Jungle Food Wangsa Maju

Salam lovelies :)

disebabkan hari nih dapat m.c, so boleh la hupdet blog...
banyak gile hutang2 lapuk nak setelkan...

ok just nak review kedai borong ni, it's a good info yang sangat membantu untuk mereka2 b2b or mummies2 yang nak borong gula2 & makanan ringan untuk di buat door gift or birthday party pack ke...

Kedai borong nih name nye Fantasy Jungle Food located at wangsa maju K.L.. nak map sile klik kat link --> ( map: link)


kat sini banyak choice of gula2, coklat & makanan ringan yang lain..
harge? so far murah2 hehe ituuuuu yang penting ok :)
kalau beli borong and banyak memang berbaloi2...
 
first tengok marshmellow nye... ade tanda halal, so x ade la risau nak makan kan...
RM12 for 500 gram, 1Kg RM 26.. banyak brand so sile pilih yang mane berkenan di hati eh..

 
my mission aritu nak cari lollipop and gula2... banyak choice jugak kat sini...
but end up amik yang kat bawah nih..
murah & colourful, satu jatuh dalam 0.17 sen jek :)


 then kami survey2 barang2 lain plak...
 
 
 

 kat sini ade jugak jual coklat, biskut, cikedis (jajan), keropok2, nata de coco & macam2 lagi la..
nak list panjang sangat la plak kan...
 
 
total up kami spend untuk 300 door gift for kids x sampai pun RM400.
so memang berbaloi2 :)
 
next session ~ bungkus door gift time
kami just masuk kan all the candies dalam uncang purple jek..
sebab budak2 kecik nanti die buang jugak kan sarung candies tuh..
so x payah nak membazir kot beli wrap or bag yang exclusive..
 
 
 tadaaaa DONE!
 
 

5 comments:

Mrs Najib said...

wan yg duk lama kt wangsa maju pun xtau kewujudan kedai nie..huhu

Anonymous said...

Tenks for the info..

Dina S3 said...

Nombo hp pun takdo macam mano nak boking ae

ieza said...

salam Dina,
hehe saye x jual or buat bisnes doorgift nih, haritu buat pun sebab spupu nak kawen..

so nih info just untuk siapa2 yang nak buat sendiri doorgift hehe..

hope this can help u dina =)

Anonymous said...

salam.nama kedai ni dah tukar ke based on link yg bg tu Pemborong Runcit & Pasaraya Topzeller betul ke.then,kedai ni buka dari pukul berapa tutup pkul berapa?