Wednesday, May 22, 2013

Tea time at Avant chocolate factory cameron highlands

Sambungan lagi entry pasal cameron highlands..
But this time nak review pasal location makan yang wajib diterjah...

This time nak makan bende manis2 sebab tliur tengok post si Jue
Memang tempting yang amat tengok....

Dulu cafe strawberry moment ni ade kat tanah rata, but now dah pindah ke avant chocolate factory kat kampung raja....
Address die as per below:

No.11-13, Jalan Corina 2, 39010, Taman Desa Corina, Kampung Raja, Cameron Highlands, Pahang, Malaysia


Kat sini ade jual chocolate2 and ade cafe skali..
But kami xbeli pun chocolate die, just nak makan kat cafe die aje...



Yang paling femes kat sini?
This tempting chocs......
Sumpah sedap memang wajib try!


Then bole try dessert2 yang lain
Sume pun sodap!
















Hehehe gamba mak buyongs gemoks with hubby pun wajib tepek ok...
P/s muke control before melantak sakan...
Ok this one memang really recommended!






- Posted using BlogPress from my iPad2

5 comments:

Shafiq Hashim said...

Lama xjalan2 dekat cameron..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/05/kelab-kipas-blogger-dan-iklan-jualan.html

Tishya said...

tensenya masa i g tak jupe tempat ni sbb tak jupe address. huhu nanges

cha said...

ok boleh masuk dalam list pg CH nanti. harga u tak letak punnnn haha

ieza said...

Tishya- xpe bole repeat balik trip cameron hihi
Cha- harge i lupe laaaa sbb entry bezaman terperuk- mmg dasar pmalasss kann i hahaha

AYuNG said...

kena try nih..
=)

jln2 cni..