Sunday, June 9, 2013

#5 shopping baby stuff

Entry pasal shopping baby stuff lagi...
Every weekend ade jek baby stuff nak kene beli...
Tula dolu2 berfoye2, dah ujung2 trimester ni baru mummy hang menggelupur carik barang2 kannnnn hahaha

Okla smalam paksa gak cik hubby pi carik katil baby...
Bulan depan nak branaks tapi katil tak setel2 lagi baby oii..

End up shopping kat jusco jek sudehh...
Hubby tak larat nak rempuh expo2 baby yang ramai gile umat manusia dalam tu..

Sebeso2 jusco sunway pyramid tu bole ade 3 jek option playpen yang ade??
Eeee stress mak...
So beli jela ape yang ade..



Nyesal gak tak pi beli mase beli barang2 baby kat uk aritu, sebab bapak mahal la playpen graco kat malaysia ni...
2 kali gande harge kat uk...eeee stress mak nyesal x sudah (T-T)

Xpela baby, kite pakai jela ape yang ade dulu eh hehe

Tadi nak dekat 2 jam jugakla berusaha pasang playpen ni, ya rabbi manual assembly die memang x membantu langsung sampai emo2 cik husben pasang hahaha...

finally siap gak pasang after 2 hours emo memasangnye...
Lerrr snang jek pasang die rupenye, just kitorang x paham gamba cinonet dalam manual assembly tu...

Tadaaaaaaaaaa



Hope baby suke la eh, penat bpeluh2 ayah & mummy pasang tau sampai emo wahahaha

#34weekspregnancy

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Linda Yusoff said...

Cop@ bape harga Graco tu? sbb i jumpa kat Paradigm level baby atas tu RM699. ke mahal?

Tetibe i yakin i shopping barang baby next month. haha

Asz Miza said...

Comel gila yg owl tu..tilam eh..i my family in law belikan baby cot ak pakai sampai sudah...anak tido sekali..haha

ieza said...

asz miza - bestnyeee ade org sponser baby cot hihi... hahaha tapi i memang kene beli katil baby kot sebab katil i kecik aje, kalo tdo betige ngan baby konfem kang ade yang penyek hahahaha

ieza said...

linda - i survey graco smalam 799 and above (T-T). kalo kat UK dlm rm350 pun dah dapat tau... tu yang nyesal x sudeyy haha...

hahaha amboii dah survey baguih2, xpe bia beli awal2 kang nanti dah beli mcm i dah ujung2 sume bnde nak beli skali harung bole bankrup mak hahahaha... ape pun i aminnnnnnnkan doa u mane tau bln dpn kannnnnn hihi