Sunday, June 23, 2013

Mengidam or mengade?

Dulu daku slalu ingat mak2 buyongs yang craving mengidam tu mengade2 aje...
Tapi bile dah kene kat batang idung sendiri baru la paham...

Bukan mengade, tapi tibe2 rase teringin sangat2 nak makan...
Sampai meleleh air liur la kalo terbayang2 tuh haa...

Punyela dahsyat rupenye penangan mengidam nih rupenye...

Last week daku mengidam kuih raye almond london...
Padahal kalo time raye before nih x heran sangat pun...





Alhamdulillah, murah rezki mak buyongs dapat sampai 3 balang kuih almond london hokay...
Untung jadik mak buyongs, ape nak ramai plak yg mnolong...

Thanks to hubby + ina + mak busu yg susah payah carik kan almond london ni :)


Agak2 kalo cakap ngidam handbag baru, ade orang sudi sponser x?? Wakakaka :p
Sudahhhhhh pelissss stop verangannnn (T-T)


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 comments:

cha said...

Amboi handbag tu bukan mengidam tu mengada namanya haha.

Linda Yusoff said...

Amboiii mak buyongggg hdbag tu. kemainn tau.

ieza said...

cha, linda - wahahahahhaa memang mengade2 pungggg, kalo mintak konpem x dapek huwaaaaa hahaha

CaDLyNN said...

hahahah..ngidam handbag gitu..classsss....

LoVeNLiFe said...

BW kat sini...
Bestkan perasaan ngidam nie..bkn semua boleh rasa tau..

Best gaks kalau ngidam handbeg nie...

Reen Tart Nenas said...

sedap siot almond london. dah la puasa ni huaaaaaaaaa

*i am selling tart nenas & makmor for raya. in case interested.

**motip nak promo kat blog org kan... hahahhaa

ieza said...

Haha ya ampunnnnnnn sori reen dhla puasa wahaha.... Amboiiiii bisnes tuh haha, kasik sample laaaaa hihi