Monday, June 17, 2013

Misi membasuh baju si kecik

Hepi mondays :)
monday blues?? i memang hari2 monday blues hokayyy hahaha...
Finally, smalam bjaye gak merajinkan diri yang superb malas ni untuk membasuh baju2 si kecik...
Tu pun lepas dah kene bebel kannn...
So terus insap skejapannn :p

Then bangun pagi buang semua tag2 harge kat baju + terbalik kan baju2 + masuk sume dalam karung net + campak dalam washing machine jek...
X kuasa hakak nak membasuh pakai tangan, letih kot...

Tapi kene buat 2 trip la kot sebab end up banyak la pulak baju bajuan si kecik ni, rase hari tu macam sikit jek beli ~ ntah camne bole terberanak baju2 ni jadi banyak plak hahaha...
Memang dasar nafsu menyopping kann pantang nampak SALE...

So end up tadaaaaaa


Settle first trip laundry...
Next laundry kene tunggu next week la eh anak oi sebab mummy hang ni memang superb 'rajen' hahaha

P/s : kiut jek nengok baju kecik2 cinonet nih kann

Another 33 days?? Gullpp telan air liur.....
#35weeks3days


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 comments:

juelee said...

wah xlama dah tu.... hehe good luck babes

ayahmamilisa said...

rajen basuh baju baby..hope sume selamat ye..Insha Alah..:)

d-Ya said...

waaa~ byknya baju baby!!huhu.i beli sikit je sbb mak dah sound awl2 jgn beli byk sgt..haha.tapi mmg geram je kn tgok baju kecik2 tergantong..huhu

Nurul Ilyani said...

kte beza sehari jelh...smlm sy 35weeks 2days...huhu

Asz Miza said...

Happy laundry time ieza..:) I dulu gigih basuh pakai tangan..pas da siap basuh sume i pikir nape la xbasuh guna machine pakai delicate je..haha..so skg mmg 100% pakai machine. Kang nanti nak melipat tu yang azab sket..kekeke

ieza said...

Miza- pehhhhh pkai tangan? Huhu rajinnyeeee la hai, sy ni mmg maleh so pkai mesin jela gamaknye hahahaha... Tula time mlipat tu adeiii dahla kecik cinonet seb baik kiut2 hahaha

CaDLyNN said...

banyaknye mummy die belikan baju...ish2...