Wednesday, July 17, 2013

8 ramadhan...

8 hari dah berpuase even daku x puase pung hehe...
First time berpuase as a mummy...
Alhamdulillah

Lame x bukak blog sebab bz gak lately nak adjust timing with my new life...
Baru tau jadi emak tu x mudah...
Tabik spring kat emak2 kat luar sane...

Nak story psl delivery baby tapi asik x sempat jek - bz qada' tido gahaha...

Nanti later will write down the story sbelum daku hilang ingatan...


Salam hug n kisses from imran..
Selamat berpuase aunties2 :)





- Posted using BlogPress from my iPhone

17 comments:

puteri211079 said...

As Salam,

Congratz Ieza..hppy for u dearie.
Selamat menjalani dunia baru mummy..
doakan utk kami TTC nie

Salam dari Tehran,Iran

Ain Rawihah said...

Imran: saya seorang juara...

Ain Rawihah said...

Imran: saya seorang juara..

juelee said...

amboi imran kemain lena walau dijemur haha

ily♥ said...

assalamualaikum imran..
menggeliat ke tu? hehe..
xpe izah, story can wait. rehat dulu cukup2..yg tu lg penting..qada tidur tu mmg harus..huhu~
ngantuk weh nak bersengkang mate menyusu anak tgh malam dgn badan x segar lagi...
take care..

CaDLyNN said...

imran!!! cutenye...

bile aunty lin nk p melawat ni? hehehe

Reen Tart Nenas said...

congrats ieza. xtau pun dah bersalin. i dah lama tak buka blog. alhamdulillah dah jadi mommy dah :)
selamat berpuasa n salam aidilfitri wpun ko tak puasa kan kan kan hehehehe

ieza said...

Wslm puteri, alhamdulillah tq, insyaAllah mmg saye slalu doakan kwn2 ttcians lain aminnnnnnn :)

ieza said...

Hahahaha juara la sgt kannn :p

ieza said...

Hahahaha nih sbelum die mlalak sbb kepanasan hahaha

ieza said...

Wslm ili :)
Hehe tq dear,tula dah mcm panda eyes dah ni hahaha, baru nak adapt new life hihi

ieza said...

Hihi mai la auntie lin, seb baik smpt dtg wed ko, mggu dpn nye trus aku branaks tau hahaha

ieza said...

Hihi tq reen :) wahahahaha mmg i xpuase pung ngeh2 amboi awalnye salam aidilfitri u :p sabo2 eh hahaha

MAMA KHAYR MK said...

cutenya baby posing cmtu..congratz dearie :)

CaDLyNN said...

imran gud boy..die bg mummy die makan nasi minyak last before pantang..ekekekeke

Mazatul Azura Muhamad said...

Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :) Seronoknya tengok baby..:)

chocolatemaducake said...

Assalamualaikum miss ieza congrats.. Miss ieza boleh x saya nk dapatkan no contact mr tan yng buat cabinet dan table top rumh awak.. Tolong email kn pd saya li_thium290@yahoo.com....