Tuesday, February 5, 2013

@ 4 months.....


Alhamdulillah....
Now at 16 weeks+ @ 4 months
Baru balik check up kat demc..

Before scan tadi cuak sangat2....
Sebab weekend lepas mase pegi cameron kami lalu tapah, jalan die memang teruk blubang2...
Sejam jugak lalu bumpy road tu...sampai kat cameron baru trase perut sakit2 macam cramping pain....Ya Allah cuak sgt2.... Tobat dah x mo lasak2 lagi...

Tadi mase before scan punyela bdoa panjang2.... Mmg cuak sgt2
Alhamdulillah mase scan tengok baby gerak2 sihat aje dalam my tummy...
Ya Allah lega sangat hati....
Tibe2 mngalir air mate tengok tangan baby gerak2 lambai2 kami...
Subhanallah, indah sangat2....

Balik rumah terus sujud syukur, sebab rase sebak sangat2....
Lately memang emotional sesangat huuuu...
Senang jek air mate menjejes2 laju...
Syukran Ya Allah....

Bile tengok scan baby tadi, pipi die tembam macam ayah die...
Macam dah boleh agak nanti ikut muke sape :p
Xpela janji baby membesar sihat k...
Be strong and stay healthy k sayang...
Mummy and ayah love u so much...
Alhamdulillah...





Saturday, February 2, 2013

Live from cameron highlands :)

Morning peeps :)
Unexpected plan to cameron actually....patutnye cancel but then pegi jugak sebab gatai montot nak bejalan jugak...
Yela lame kot terperap kat umah....
Nak enjoy with my beloved friends kat sini...

Sejuk freezing la plak kat sini sebab kami stay kat atas bukit kot...dulu2 pegi panas jek..
Konfiden gile kunon x sejuk so x bawak sweater, seb baik ade cardigan...
So boleh la feeling2 freezing winter kunon2 kat obersi la lol :p

Alhamdulillah today my baby dah 16 weeks@4 months dalam tummy mummy...
Be good, strong & stay healthy k sayang :)

Happy weekend peeps :)