Sunday, September 8, 2013

Kembali ke opis....

Fuhhhhh berabuks blog 😜
Lately memang xade mase...
Kalo ade mase free2 tu memang ade aje bende2 yang nak di setel before si imran tjage balik...

After 2 months cuti pantang, minggu ni da kene masuk opis...



Prasaan?
Ntahla, penat sebab x cukup tido + balik keje je nak kene setelkan anak, keje2 umah....
Mate dah macam panda rabak sebab tido 2 - 3 jam je mlm2...
Terus rase nak maid soranglaaaa penat nyee hihi ~ over kennn baru anak sorg
Respek kat mummy2 yg bole manage 3-4 anak kat umah

Tapi bile da penat2 tu belek muke imran terus hilang... Magic kan?

Alhamdulillah imran da 2 bulan, berat 6kg ~ nak patah pinggang mummy dukung 😜


Kenduri aqiqah imran pun da setel last week alhamdulillah...
Lega skit bile banyak bende yang dah setel...




Banyak story but nak menulis tu punyela liat...
Thanks to instagram atleast moment2 yg penting2 ty sempat gak di capture...


- Posted using BlogPress from my iPhone