Monday, June 9, 2014

Helloooooooo yuhuuuuuuu

Eh hidup lagi?
Hahahahhaa bersawang tahap gaban dah blog ni 😋 mak gaban tengok pun bole pengsan kot hahaha....

Winduuuuu nak blogging, tapi masa slalu x ade, kalo ade free time tu memang konfem tido la punye hahahaha

Tapi nak update pasal wedding, pasal imran, pasal deco2 rumah, travelling, good foods 😋
Ecehhhh banyak tapi malas kannn

Ok2 will update 1 by 1 later, insyaAllah....

Salam winduuuu n syg from us 😘




- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

LindaF said...

I pon tenggelam timbul iza. bahaha. kdg rindu nak blog. kadang malas. Eh nak req ! update deco2 rumah dulu plissss... Nak tiru. hahaha

ieza said...

ahahahah xpe janji slalu timbul kat ig pun voleyy haha..
u nak tiru design deco2 umah i???? hahahhaa pengsan kang u tengok i punye deco tau hahahha sebab u punye taste deco mletops ala datin2 wakakaka mane la same level ngan kak ton yg tahap candy crush jek nih haaaa =P