Wednesday, October 22, 2014

Bali Trip Day 4 ~ 24 June 2014

our last day entry for Bali trip
pagi nih kami bangun lambat2 sikit sebab hari ni just nak relax2 and enjoy2 aje before flight balik petang nanti...

so pagi tu kami breakfast dulu kat hotel & plan nak jalan2 pantai kuta aje..


yang best nye hotel ni sebab kuta beach tu just kene lintas jalan and mnapak dalam 3-4 minit je ke pantai.. memang dekat betul2 depan hotel..
just jadual kami yang padat before nih so hari ke 4 baru boleh jejak pantai kuta hehe..
so far laut die biasa jek, xla secantik pendawa or beach2 lain kat bali..
maybe sebab dah ramai sangat kat kuta beach nih..





dah puas amik angin kat tepi laut, kami jalan2 pekan kuta for the last time..
sempat lagi beli gifts nak bawak balik hehe...

then pak supir amik kami kat lobby hotel & hantar ke aiport..
total bayaran pak supir ade saye tulis kat entry first masa kami sampai kat bali ~ Bali Trip Day 1



nanti before nak balik, make sure u ollss dah siap spare duit untuk airport tax RP200,000 per person ok.. kene bayar cash..
so make sure korang x habiskan duit juta2 rupiah korang tu haha...
nanti mase nak check in kat dalam airport ade kaunter khas untuk bayar airport tax nih..


lepas dah check in beg, kami pun tunggu kat gate departure..
airport bali x lah besar sangat so x banyak sangat kedai shopping yang iollsss bole tengok2 haha..
tapi kat sana kedai2 makanan pun x brape banyak sangat nak compare dengan klia or klia2..
so better makan kat luar dulu before masuk airport kot, sebab masa kami kat sana nak makan pun sume restoran asik full aje and sangat la limited..
end up kami beli roti and makan kat gate departure...
 
luckily masa dalam flight seat sebelah kami kosong..
so xdela imran rimas asik nak kene pangku jek..
bila balik kurang sikit die meragam..
maybe sebab selesa kot ade seat sendiri..





ok gud bye Bali...
till we meet again one day, insyaAllah...




my previous entry about Bali trip:
Bali trip first day
Bali trip 2nd day
Bali trip 3rd day

2 comments:

MasReena said...

happy family.. teringin nak melancong :)

Fotoshoot dengan Majalah Rapi 

::EIDA:: said...

tak sabar nak pergi! wiiwiiii ~