Tuesday, October 14, 2014

yeeayyyy dah dapat tudung kak lopa ~ review tudung naelofarhijab =)

yuhuuuuu
selamat pagi =)

ecehhhh hari nih hati hempedu iolsss berbunge2 u ollsss
sebab dah dapat tudung kak lopa pujaan hati hehe...

aritu tengok instagram membe, cantik pulak die pakai..
kene try nih..
tengok pulak instagram naelofar hijab, berduyunnn rupenye hakak2 dah melaram
cun2 pulak tuh...
memang wajib pi beli selai =P

tadaaaaaaaaa
cantik x kak ton??? bahahahhhaa
tapi serius la memang recommended tau tudung kak lopa nih..
sebab??
senang yang amat nak pakai, sarung, lilit patu nak letak pin bole x nak letak pun bole aka pinless gitu..
sesuai untuk yang spesis2 malas nak iron tudung, nak adjust2 pin & melilit2 tudung bagai ~ jimat masa hakak tau sebab akak busy macam pak menteri, puiiii eheksss =P
material die superb best sebab berat, lembut and terletak aje kat kepala...
hujung tudung senang yang amat nak bentuk, x melekap bulat kat muka which is memang iolsss suke sebab bole buat muncung tajam kat dahi ecehhh =P
pastu kalau nak kelim/lipat sikit kat pipi pun bolehhhh

seee best kan??
rege?? price die RM50 sehelai...
for me memang worth la kot sebab material best + menyenangkan hakak2 nak cepat pakai tudung..
so ape tunggu lagi kak ton?? pi la rembat selai hehe..
nanti boleh cun melecun macam akak lopa, eh??? hahaha

nih link website die if nak beli online kat website kak lopa ~ http://naelofarhijab.com/

p/s nih bukan iklan bebayor eh ~ sharing a good stuff untuk hakak2 kat luar tu hehe

sayonaraaaaa =)
muahhhssss ciked

3 comments:

juelee said...

aku pn suka shawl kak lopa ni sbb xyah iron muahahhaa

Masfaeza Yusof said...

Kt mn ye butik lopa nih..

ieza said...

salam masfaeza,

as for now memang xde butik khas jual naelofarhijab semate2.
yg ni saye beli kat agent jualan die kat kedai blinksouk bazaar kat sek 7 shah alam (betul2 kat sebelah kedau bella amara) kalau awak search kat naelofarhijab kat instagram banyak dah online seller agent yang jual naelofar hijab nih, so boleh pilih2 kat mane yang dekat dengan awak..
hope this can help u dear =)
#naelofarhijab