Friday, December 12, 2014

Big Bad Wolf 2014 ~ Book Sale

yuhuuuu
mesti skang nih ramai yang dah gi shopping buku2 kat BBW kan?
nih memang jadi annualy event yang kami x boleh miss out la..
sebab buku2 memang agak murah2 time nih..
so memang rugi kalo x datang ecehhh

kebetulan kamis lepas selangor cuti befday agong..
so tengah malam rabu tuh kami gerak dari umah ke MIECC Mines.
pegi skali ngan geng shopping buku ~ piji & sarah..
this time meriah sikit sebab saye & sarah bawak anak2 hehe..

normally kami memang suke pegi tengah malam sebab x ramai orang + baby tengah tido..
so diorang duk diam jela dalam stroller while mak pak busy shopping buku hehe



see, besar kan?
beriban2 buku kat sini yang u ollss bole pilih..
so memang la rugi kalo x datang, dahla price murah yang amat..

jenis buku ape yang ade?
sebut aje nak ape sume ade,  mostly banyak buku2 english..
ccokings, history, novel, arts, eh mcm2 la ade..
but yang paling best banyak buku2 for kids & activity books skali.
eh iklan plak? haha


 
ramai yang tanye gak, x susah ke nak bawak anak kecik kat sini?
kalo sampai sini, parking aje kat basement, lepas tu naik lif ke tingkat atas.
saye tolak jek stroller imran tu dari parking, and x ade problem pape pun..
sebab tu saye pegi tengah malam, xramai orang & banyak parking dekat dengan area lift.

then bila kat dalam bbw pulak, space kat dalam tu luas yang amat..
gap antara buku2 pun besar plus aircond plak tu so sejuk aje..
boleh la parents tolak stroller dengan aman tenteram sambil shopping ecehhhhh
so xyah risau2 ok..
 
 
 
Mission shopping buku accomplish at 3am ye kawan2 hehe..
sronok gi ngan membe2 best skit baru meriah nak shopping 
 


tahun nih mission saye nak beli kan buku for imran..
so tahun nih buku for imran ngan ayah aje..
mummy no more books ok ~ sebab buku masak 2 taun lepas pun x bace2 lagi ok hahah

nih la hasil tangkapan malam tu..
sronok la imran banyak buku aktiviti untuk die..


see..
pagi2 buta bangun tido trus cari buku..
hahaha

so for those yang x pegi lagi, better pegi cepat2..
last day BBW 16 december nih...
daily open 24 hours ok... so bila2 boleh datang sane..
happy shopping u ollsss
bye =)

2 comments:

Tishya said...

rindu bbw. nt kite blk for good join weiiihhh

siti norsarah Aminuddin said...

next year nk borong more books..nyesal x beli buku jamie oliver