Tuesday, December 16, 2014

bila si kecik dah tau beremosi

morning...
best betul mood bulan december, tenang & happy aje rase..
sebab banyak betul public holiday ecehhh =)

ok cite pasal si kecik pulak..
sejak dua menjak nih dah pandai fefeeling gitu..
sentap pun cepat gak haha..
bila merajuk kemain smpai mnonggeng baring mlangkup tunjuk montot huhu

actually, cik hubs kene gi outstation ke korea dari ahad lepas..
so bila nak hantar ayah die kat gate (gate umah aje, sebab iollss malas nk hantar g epot haha)
punyela si imran nih melalak, peluk ayah die x nak lepas..
kemain sedih ayah nak g oustation kjap..


nih pic lepas dah hantar ayah die kat gate luar & masuk dalam umah..
kemain kuat die malalak end up tetido terus..


setaun 5 bulan dah faham feeling2 sedih eh imran hehe...
xpe malam nih ayah balik eh hehe..
siann die kene tinggal 4 hari..

slalu mummy yang mlalak, but this time turun kat anak plak kekeke..

2 comments:

juelee said...

pandai dah sedey nk ikot ayah g keje... sumayyah pn gitu, melalak kalau papa nya gi keje nk ngikut.... sabar aje la

siti norsarah Aminuddin said...

wahaha imran, dasatnye nanges..ayah gi buat plastik sejeri je