Tuesday, November 11, 2014

Review Grease Cheesesteak Restaurant Seksyen 13 Shah Alam

morning love =)
ecehhhh feeling di sayangi gitu haha...

ok kali nih nak review 1 port makanan western yang sedap kat shah alam ~ Grease Cheesesteak Restaurant..
located kat seksyen 13 shah alam, dekat dengan good hope hotel, restoran the sumbs or kalau xtau cari jek tesco shah alam, lepas tu straight terus aje kedepan sikit sampai jumpe area kedai2 then akan nampak Grease no betul2 kat depan jalan besar...

 
terjebak nak try makan kat sini sebab asik terliur jek nengok gamba2 makanan yang ade kat instagram depa tuh...
meleleh2 air liur habaq ang =( 
so bole la follow instagram depa eh macam kat pic bawah nih ...  ~ GREASE_MY


price?
bole tahan sebab portion die banyak so memang kenyang la makan, just a bit mahal la nak compare dengan the sumbs, but trust me it's totally worth it =)




malam tu iolsss order Texas chilli cheasesteak, price RM20..
sedap wehh abis licin pinggan lah haha..


en. hubs pulak order texas chilli burger RM20 jugak..
sebenanye same aje dua2 dish tu, yang beza burger & roti aje...
yang nih pun sedap, daging & cheese pun banyak melimpah2 hehe..


banyak lagi dish2 lain yang sedap kat sini, so next time nak try order yang lain pulak..
but if nak datang make sure awal sebab asik full aje kedai nye, ramai sangat pminat kot hehe...
so far memang recommended lah Grease nih!
will coming back later =)