Wednesday, January 14, 2015

Review cc cream from FACESHOP


yuhuuu dearies =)
skang nih memang pemes la pasal Kpop & product2 from korea kan...
lagi2 remaja2 kat malaysia nih including my sisters..
tanye je ape pasal korea stuff semua laju jek depa menjawab huhu..
 
so last month incik hubs ke korea for a week..
punyela lame pikir x tau nak kirim ape kat incik hubs, last2 my sister suggest beli barang2 kosmetik je sebab kat sane price nya lagi mura dari yg jual kat malaysia nih..
 
so i suruh my sister suggest cc cream yang ok, then i bagi gamba kat husben suruh die cari nanti..
punyela incik husben malu nak beli barang mekap perempuan, bole x? haha
i don't care la cik abang, please tolong beli kan as a souvenir untuk i ok hehe..

 

 

tadaaaaaaa
malu2 tapi die beli kan jugak haha..
ok this is the one yang i kirim..
before nih pakai lancome, tapi kadang2 muke still berminyak2 and x flawless sangat..
but bila pakai cc cream from faceshop nih, parut2 jerawat pun dah samar2..
tone muka pun nampak lagi sekata..

tapi bila dah pakai baru prasan ade shimmer2 effect plak kat cream nih bila apply kat muka..
oh my, hellooo i nih mak budak, kalo remaja2 teenagers tu maybe cute la lagi kan pakai hahaha
ok xpe, effect shimmer tu xdela nampak obvious sangat, unless ko pegi mengadap muka orang yg  pakai tu seinci jek gap nye hahaha..
so boleh la dimaafkan..

so conclusion nye, not bad gak cc cream nih..
but not as a daily wear to the office la kot, kang boss ko jerit "dah ko knape plak muke merelip2 gold dust kat opis nih"
sape nak jawab? kah kah kah

ok, moved to other cream review plak..
my sister pun kirim cream untuk dia; aloe vera soothing gel & argan hair cream from nature republic..
yang nih pun bagus gak, dahla murah besar plak tu, mau bebulan kot baru abis..
both of this cream convert dalam RM x sampai RM20 kot..
murah kan?
 kalo tau murah camni konfem i dah kirim skotak bawka balik hahahaha




so no more brooch, baju2 or foods shopping list this time from korea..
bole tukar list shopping lepas nih if ade sape2 nak g korea haha..
ok kamsahamida!

love,
ieza

No comments: