Monday, January 5, 2015

welcome 2015 =)


yuhuuuuu
selamat tahun baru...
welcome 2015 hehe even dah belated kannn..
tapi still in new year mood lagi kan...

 
31 December 2014..
last day of 2014..
we spend our last day in 2014 kat ikea..
cepat je da setaun..
imran pun dah  almost 1 year 6 months..

so we decide amik cuti & spend kat ikea..
sronok si imran, skang nih memang suke sangat makan..
lagi2 if makanan manis, memang lajuuuuu jek


malam new year tahun nih x boleh celebrate & bersuka2 ria ok, kene hormat skit kat mangsa banjir...
so nih la aktiviti kami pukul 12 malam hehe...
pasang hasil2 tangkapan kat ikea..
yang si kecik nih pun xnak tido2, asik duk kacau ayah die je..
skang ni makin ligat & aktif sampai letih nak di bebel haha..


azam tahun baru??
x ade specific azam macam dulu2, sebab taun2 lepas punye azam still xcapai2 lagi wakakka..
so dari buat azam angan2 mat jenin baik plan yang termampu aje kannnn  hehe..

so azam saye tahun 2015 nih,
to become a better wifey to my hubs..
a better mummy to my childrens..
a better muslimah insyaAllah...

plus, nak kurang kan aktiviti bershopping kot hahahhaa
tu paling mustahak hehe
nak belajar menabung plak lepas nih for future used ecehhh

so hopefully our new year nih jadi tahun yg lebih baik dari yg sebelumnya...
aminnnn..

love,
ieza =)
 

No comments: