Thursday, February 26, 2015

Bye bye February

Today 27 February...
Kejap je dah nak ke hujung bulan February kan...
Tau2 dah nak masuk bulan March pulak...

Nothing much activities sepanjang bulan 2 ni..
Just an update for Imran jela kot..

Alhamdulillah nak masuk 20 months (1year 8 months)..
Kejap je rase nye, ni tup2 dah nak masuk 2 taun..



20 months development:

1) berat badan makin susut sebab dah campur susu bf & susu formula
2) selera makan tengok time, kadang banyak kadang2 xnak makanpun ade...
3) current fav. food imran masih lagi benda2 yang berasaskan mee macam mihun, spageti, mee udon, suun.. Nasik still lagi liat sangat nak telan tau ~ kunon tekak western sangat ke?
4) dah panjang akal skang ni. Pandai blakon tau skang, merajuk pun bole tahan level mengadenye ~ ni kes turun temurun dari ayah die kot hahahhaa
5) makin kuat membebel bahse german die
6) still x ade specific words lagi... Bila nak panggil mummy ni?



Tantrum si kecik ni bole tahan jugak tau sakit telinga...
Tapi senang jek nak pujuk dia...
Kasik upah skit coklat ke air yakult, sure terus tesengih2 manje hehe



Tu jela kot updates on this February...
Azam nak update blog every month la kunonnnnn hahaha...

Can't wait for bulan March sebenarnye...
Bye February....
Holllaaaaa March!



Love,
Iza :)


Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ieza,
oohoooooiiii sakannya dia menganga yer he3

siti norsarah Aminuddin said...

wah wah... suka baca entry pasal im..please update selalu